Specialitatea Casei

Va invitam sa degustati cele mai proaspete specialitati gatite cu pasiune de bucatarii nostrii..
Secondi di mare
- 216 ORATA AI FERRI350/450 gr
Doradă la grătar
Rostonsült keszeg - 217 ORATA ALL’ISOLANA350/450 gr
Doradă, cartofi, roşii, măsline
Keszeg, burgonya, paradicsom, olivabogyó - 218 ORATA AL LIMONE E FINOCCHIETTO350/450 gr
Doradă, lămâie, măsline, usturoi, seminţe de fenel
Keszeg, citrom, olivabogyó, fokhagyma, édesköménymag - 219 SPIGOLA AI FERRI350/400 gr
Biban de mare la grătar
Rostonsült tengeri sügér - 220 SPIGOLA ALL’ACQUA PAZZA350/450 gr
Biban de mare, usturoi, pătrunjel, coajă de lămâie, roşii
Tengeri sügér, fokhagyma, petrezselyemzöld, citromhéj, paradicsom - 221 SPIGOLA AL FINOCCHIETTO SELVATICO350/450 gr
Biban de mare, usturoi, fenel sălbatic, ulei de măsline
Tengeri sügér, fokhagyma, vad édeskömény, olivaolaj - 222 BRANZINO AL SALE500/600 gr
Biban de mare în sare
Tengeri sügér sóban - 223 PESCE SPADA AI FERRI250 gr
File de peşte spadă la grătar
Rostonsült kardhal szelet - 224 PESCE SPADA ARRAGANATO300 gr
File de peşte spadă, lamâie, caşcaval, pătrunjel, oregano, ulei de măsline
Kardhal szelet, citrom, sajt, petrezselyemzöld, oregáno, olivaolaj - 225 PESCE SPADA ALLA SICILIANA300 gr
File de peşte spadă, ceapă, usturoi, pătrunjel, vin roşu, ulei de măsline
Kardhal szelet, hagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, piros bor, olivaolaj - 226 ENTRECOT DI TONNO AI FERRI250 gr
File de ton la grătar
Rostonsült tonhal szelet - 227 TONNO ARRAGANATO300 gr
File de ton, lamâie, caşcaval, pătrunjel, oregano, ulei de măsline
Tonhal szelet, citrom, sajt, petrezselyemzöld, oregáno, olivaolaj - 228 TONNO ALLA SICILIANA300 gr
File de ton, ceapă, usturoi, pătrunjel, vin roşu, ulei de măsline
Tonhal szelet, hagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, piros bor, olivaolaj - 229 GAMBERONI AI FERRI300 gr
Creveţi gamberoni la grătar
Rostonsült gamberoni rák - 230 FRITTO DI GAMBERI200 gr
Creveţi prăjiţi
Sült garnélarák - 231 FRITTO DI CALAMARI200 gr
Calamari prăjiţi
Sült tintahal - 232 SPIEDINI DI GAMBERI AI FERRI2 pz/ buc/ db
Frigărui de creveţi la grătar 150 gr
Nyársonsült garnélarák - 233 SPIEDINI DI CALAMARI AI FERRI2 pz/ buc/ db
Frigărui de calamari la grătar 150 gr
Nyársonsült tintahal - 234 GUAZZETTO ALLA LIVORNESE400 gr
Calamari, creveţi, creveţi gamberoni, roşii cherry, pâine prăjită în sos
Tintahal, garnélarák, gamberoni rák, cherry paradicsom, piritott kenyér szoszban - 235 COZZE ALLA TARANTINA500 gr
Midii în sos de roşii picant
Fekete kagyló füszeres paradicsomszoszban - 236 COZZE GRATINATE400 gr
Midii gratinate
Gratinált fekete kagyló - 237 COZZE ALLA VITO350 gr
Midii a la Vito
Fekete kagyló Vito módra - 238 GRIGLIATA MISTA DI PESCE700 gr
(spigola, spiedini di gamberi e calamari, spada, tonno, gamberoni)
La grătar: biban de mare, frigărui de creveţi şi calamari, peşte spadă, ton, creveţi gamberoni
Rostonsült: tengeri sügér, nyársonsült garnélarák és tintahal, kardhal, tonhal, gamberoni rák - 239 GRIGLIATA MISTA DI FRUTTI DI MARE500 gr
(cappesante, cozze gratinate, canestrelli, cannolicelli, spiedini di calamari e gamberi)
La grătar: scoici, midii gratinate, canestrelli, cannolicelli, frigărui de calamari şi creveţi
Rostonsült: kagyló, gratinált fekete kagyló, canestrelli, cannolicelli, nyársonsült tintahal és garnélarák
