BellaItalia

Trattoria Bella Italia

Kedves vendégek,

Örömünkre szolgál, hogy vendégeinknek tudhatjuk egy kellemes este eltöltéséhez, kostolva az olasz különlegességeket, a gondosan kiválasztott finom borok kiséretében,egy kellemes légkörben,

mely többek között köszönhető a “60-as évek” élő zenéjének is, mely hozzásegiti önöket hogy otthonosan érezzék magukat a barátok körében.
A Trattoria Bella Italia vendéglő Marosvásárhely központjában található, a Poligrafiei utca 3-as szám alatt, és az egyetlen hiteles olasz étterem a városból, ahol élvezheti Olaszország legjelképesebb területeinek a konyhai különlegességeit, sok szeretettel elkészítve és teljességében betartva a régi eredeti recepteket.
Nálunk mindegyik étel szenvedéllyel van elkészítve, csak minőségi termékek felhasználásával (tengeri gyümölcsök, halféleségek, marhahús, sajtféleségek, felvágottak, borok), melyeket gondosan választjuk ki és közvetlenül importáljuk a saját hütőautoinkkal.
Ha szeretnének egy kulináris olaszországi körutat, nem kell egyebet tenniük csak látogassanak el hozzánk, sétálva egy pár lépést a város központjában.
Nálunk a tészták valóban különlegesek, egyedülálló ízekkel, hisz általunk vannak elkészítve (orecchiette, paccheri, rigoli, gnocchi, ravioli töltve hússal, hallal, ordával és spenóttal, sütőtökkel stb.).
A vendéglönk étlapja nagyon változatos, tartalmazva az olasz hagyományos ételeket, valamint a különlegességeket is, különféle alkalmakra. A fontos eseményeket az önök életéből meghívjuk hogy töltsék egy szűkkörű hangulatos étteremben, biztosítva önöknek és vendégeiknek egy kellemes és elfelejthetetlen emléket.
Nálunk nincsenek ügyfelek, csak vendégek, akiket a lehető legnagyobb kedvességgel, vendégszeretettel, komolysággal és nem utolsó sorban szakképzettséggel kezelünk.

Szivesen várjuk!